Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ 
   

Η εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι.ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ» έχει σαν διακριτικό τίτλο την φίρμα POLARIS (Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας). Αφετηρία της POLARIS υπήρξε η ατομική επιχείρηση υπό την επωνυμία ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ, η οποία ιδρύθηκε το 1992. Το 2002 η επιχείρηση μεταβιβάζεται στον υιό και σημερινό γενικό διευθυντή Παναγιώτη Μονοκρούσο η οποία επιδίδεται στο έργο της παραγωγής ηλιακών συστημάτων, θερμοσιφώνων και μπόιλερ και η οποία επιτυγχάνει την εδραίωση της στον ελληνικό χώρο.
Στην πολύχρονη παρουσία της στην Ελληνική αγορά, έχει καταφέρει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό πελατών, γεγονός που υποστηρίζει τη βιωσιμοτητά της και δημιουργεί ισχυρές βάσεις για περαιτέρω αναπτυξή.
Αντικρύζει το μέλλον με αποφασιστικότητα, δημιουργικό πνεύμα και διάθεση για εξέλιξη θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους επεκτείνοντας την δραστηριοτητά της, επιδιώκοντας διαρθρωτικές αλλαγές στις διαδικασίες, τα μέσα και την οργανωτική δομή της.
Στην POLARIS Παρακολουθούμε πάντα τις νέες τεχνολογίες και έρευνες ανάπτυξης στον τομέα των ηλιακών θερμικών συστημάτων, ούτως ώστε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

 
26 Χρόνια
Εμπειρίας
 
Χιλιάδες
Ευχαριστημένοι πελάτες
 
5 Χρόνια 
Γραπτή εγγύηση
 
24/7
Υποστήριξη πελατών